Policija išče žensko, ki je povozila otroka

Foto: Barbara Milavec
Foto: Barbara Milavec
Policisti iščejo žensko, ki je v Novem mestu povozila in lažje poškodovala otroka.
Oglej si celoten članek

Okoli 17. ure se je v Novem mestu, na Kandijski cesti, zgodila prometna nesreča, v kateri je bil lažje poškodovan otrok, so sporočili iz Policijske uprave Novo Mesto.

Voznica starejšega sivega megana je v bližini stanovanjske hiše Kandijska cesta 28 trčila v otroka. Po nesreči se je ustavila, z otrokovim očetom sta izmenjala nekaj besed, nato pa se je odpeljala naprej, saj je kazalo, da otrok ni poškodovan.

Novomeški policisti zaradi razjasnitve okoliščin prosijo voznico, da pokliče na interventno številko policije 113 ali se oglasi na policijski postaji Novo mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.