Policija izvaja hišne preiskave

Foto: Sobotainfo.com
Foto: Sobotainfo.com
Na območju upravne enote Lendave policisti izvajajo hišne preiskave.
Oglej si celoten članek

Kot so sporočili s PU Murska Sobota, so v teku štiri hišne preiskave. Policisti preiskujejo sum zlorabe uradnega položaja, s katerim je bila pravni osebi, s sedežem na območju upravne enote, v letih 2014 in 2015 pridobljena velika protipravna premoženjska korist v znesku 71.950 evrov. 

Kot poroča portal sobotainfo.com, naj bi policija preiskovala posle med Občino Lendava in Turistično zvezo Lendava vabi v letih 2014 in 2015, ko naj bi omenjena turistična zveza pridobila premoženjsko korist. Spomnimo, da Turistična zveza Lendava vabi upravlja s stolpom Vinarium, ki velja za enega prepoznavnejših turističnih objektov v regiji. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.