Policija moškega privezala za kombi in vlekla

Nadzorniki policije iz Južne Afrike so sprožili preiskavo taksista iz Mozambika, ki so ga policisti z lisicami privezali na komi in vlekli po ulicah.
Oglej si celoten članek

Lokalni  mediji so objavili posnetek incidenta, ki ga je s telefonom ujel eden od očividcev.  Predstavnik direktorata za policijo je dejal, da je zaradi posnetka šokiran, poroča BBC.

Gneča ljudi, a nihče ni pomagal

Lokalni mediji pišejo, da je policija sorva začela žaliti 27-letnega voznika taksija iz Mozambika, ker naj bi narobe parkiral. Moški je kasneje umrl, vendar še ni znano, ali zaradi posledic policijskega nasilja.

Iz posnetka je razvidno, da se je ob incidentu zbrala večja množica ljudi, vendar nihče ni naredil ničesar, nekateri so celo navijali. "To je žalostna izjava o stanju v naši družbi," je dejala članica opozicijske stranke DA Katie Lorimer.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.