Policija nad medveda

Foto: Žurnal24 (Foto: Monika Grom)
Popoldne so pri vasi Spodnja Besnica opazili medveda.
Oglej si celoten članek

Na operativno-komunikacijski center kranjske policije je popoldne vaščanka sporočila, da je med sprehodom s psom opazila medveda. Potikal se je okrog naselja Pešnica v Spodnji Besnici. Ko je prišla do igrišča za odbojko, je v bližnjem gozdu opazila medveda.

Takoj po prejetem obvestilu je na omenjeni kraj odšla policijska patrulja, ki pa medveda ni izsledila. Policisti so informacijo o medvedu, ki je prišel blizu vasi, takoj predali tudi intervencijski skupini za medvede.

Kot so povedali na Policijski upravi Kranj, bodo njihovi možje območje poostreno nadzirali, kljub temu pa občanom svetujejo, naj bodo v naravi previdni. Če opazijo medveda, naj takoj pokličejo policijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.