Policija našla dvojnega roparja

Foto: Primož Lavre
Foto: Primož Lavre
Policija našla osumljenca za rop pošte v Lescah in banke na Jesenicah.
Oglej si celoten članek

Danes je najprej okoli 11.30 prišlo do ropa pošte v Lescah, dobre pol ure kasneje pa so bili policisti obveščeni še o ropu banke na Jesenicah.

Gorenjski policisti so osumljenca, ki je bil oborožen, že prijeli. V obeh primerih je pristopil do uslužbencev, jim grozil, v obeh primerih je denar tudi dobil in pobegnil. Pri tem nihče ni bil poškodovan.

"Policisti so osumljenca prijeli na  Jesenicah  okoli  17.45  in ga po uporabi prisilnih sredstev pridržali. Osumljenca  bodo policisti še zaslišali, po zbranih obvestilih pa ga bodo s
kazensko  ovadbo  privedli  k preiskovalni sodnici," so sporočili s PU Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 16:36 6. Junij 2013.

    zakvajjjj

  • 16:47 5. Junij 2013.

    Isto sam slovenac, kao i ti.<br />Za tisuć petsto tolara.

  • mph
    15:46 5. Junij 2013.

    Res. Priimek prav pade v oči, ala Šrot, Bavčar, Janša, Trobec, Plut, ....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.