Policija našla pet trupel

Foto: EPA
Foto: EPA
Iz ZDA poročajo o družinski tragedije s petimi mrtvimi.
Oglej si celoten članek

V ameriški zvezni državi Arizona je prišlo do spora, ki je bil usoden za pet ljudi, dve ženski in tri moške. Mediji poročajo, da je prepir med družinskimi člani, menda zaradi vodenja družinskega podjetja, trajal več ur.

Sosedi so poročali, da so se iz hiše družine več kot eno uro slišali streli. Kot je povedala tamkajšnja policija, jih je o tragediji obvestila ženska, ki ji je z dvema otrokoma uspel beg.

Ko je policija prispela na kraj dogodka, je bilo posestvo zabarikadirano. V hišo so najprej poslali robota, ki je preveril stanje, šele nato pa so vanjo vdrli člani specialne enote. V hiši je policija našla pet trupel. Med žrtvami so trije bratje. Kaj točno se je zgodilo in kdo je zagrešil umore, še ni znano. Policija je sicer prepričana, da je storilec z žrtvami v sorodstvenem razmerju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.