Policija našla vozila, vredna 270 tisočakov

Foto: PU Maribor tovorno vozilo priklopno vozilo delovni stroj Foto: PU Maribor tovorno vozilo priklopno vozilo delovni stroj Foto: PU Maribor tovorno vozilo priklopno vozilo delovni stroj
Policisti PU Maribor so odkrili tovorno vozilo, ki je bilo ukradeno v Avstriji. Vozilu je bilo pripeto priklopno vozilo, na njem pa še delovni stroj. Vrednost vseh vozil je 270.000 evrov.
Oglej si celoten članek

Mariborski policisti so včeraj popoldne v sodelovanju s policisti Centra za sodelovanje varnostnih organov na Dogoški cesti v Mariboru odkrili parkirano tovorno vozilo znamke MAN TGS 26.360 dunajskih registrskih tablic. Vozilu, ki je bilo ukradeno v Avstriji, je bilo pripeto tovorno priklopno vozilo znamke Schwartz avstrijskih registrskih tablic kraja Medling, ki je bilo prav tako ukradeno v Avstriji. Na priklopnem vozilu je bil naložen še delovni stroj – bager znamke Hitachi, ki je bil prav tako ukraden v kraju Medling v Avstriji. Vsa vozila so bila ukradena včeraj.

Vrednost najdenih vozil znaša okoli 270.000 evrov, so še sporočili iz PU Maribor in dodali, da bodo vozila po kriminalistično-tehničnih opravilih vrnjena oškodovancem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 03:28 26. Marec 2014.

    Slovenski na ić, kajne?

  • 20:21 25. Marec 2014.

    SLOVENSKI LOPOFI

  • 20:16 25. Marec 2014.

    pa mislim da je bil tovornjak v okvari ...al pa je bil drug samo so bile tablice tuje znamke

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.