Policija obiskala Dovrtelove

Foto: Iztok Golob
Foto: Iztok Golob
Preiskava. Kriminalisti naj bi zasegli dokaze o poslovanju dimnikarjev.
Oglej si celoten članek

Zloraba položaja. Kranjski kriminalisti so pred dnevi opravili hišno preiskavo na sedežu Dimnikarstva Dovrtel. Zasegli naj bi predvsem dokaze o domnevno nepooblaščenih pregledih, ki naj bi jih dimnikarji opravili na določenih naslovih v Tržiču.

Prijavila iniciativa

Policijo naj bi zanimala predvsem ravnanje in poslovanje Simona Dovrtela in Mihe Houstna, ki podjetje vodita. Z odrejanjem nepooblaščenega pregledovanja naj bi zlorabila položaj. Dimnikarstvo naj bi preiskovali že več mesecev, potem ko je domnevno sporne posle policiji in tožilcem prijavila civilna iniciativa Dimnik iz Tržiča. Kriminalisti naj bi nekatere krajane že zaslišali.

Simon Dovrtel včeraj ni želel odgovarjati na vprašanja o preiskavi. Tiskovna predstavnica podjetja pa je pozno popoldne sporočila, da so kriminalisti preiskavo opravili korektno. “V Dimnikarstvu Dovrtel smo prepričani, da poslujemo zakonito in po najvišjih strokovnih standardih, kar bo, verjamemo, pokazala tudi preiskava," zagotavljajo v dimnikarstvu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 06:30 10. Oktober 2012.

    Tole je bil pa že kar skrajni čas, da se je zgodilo!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.