Policija objavila fotorobota

Foto: PU Murska Sobota
Foto: PU Murska Sobota
Neznani par je včeraj okrog 13. ure oropal trgovino v Dokležovju pri Beltincih. Policija v javnost dala fotorobota.
Oglej si celoten članek

Policisti še vedno iščejo žensko, visoko okoli 160 centimetrov. Ob ropu je bila oblečena v modre kavbojke in modro jakno, ki je imela spredaj bele črte. Na glavi je imela rjavo kapo s ščitnikom, izpod katere so gledali daljši črni lasje.

Pri ropu ji je pomagal moški z brado, visok približno 180 centimetrov, oblečen v rdečo jakno. Policija je naknadno poslala tudi fotorobot storilca.

Policija vse, ki bi karkoli vedeli o ropu ali osumljencih, prosi, da to sporočijo na 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 06:55 11. Marec 2012.

    kot da ma smisla loviti čigane...?? Kaj jim pa morete??

  • 14:14 10. Marec 2012.

    Imate lopove , ki jih dobro poznate , celo najbolj plačane odvetnike imajo seboj, pa se jim nič ne zgodi. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.