Policija objavila opozorilo: veliko jih je že nasedlo

Foto: PU Maribor Goljufivi oglas Foto: PU Maribor Goljufivi oglas
Policisti Policijski postaje Šentilj so v mesecu maju 2020 prejeli več obvestil in naznanitev kaznivih dejanj goljufij, ki jih je osumljen 36-letni državljan Slovenije.
Oglej si celoten članek

Osumljenec goljufije izvršuje tako, da na oglasniku bolha.com že od meseca aprila objavlja oglas s fotografijo, da prodaja mobilni telefon iPhone 11 Pro 256 GB, Space Grey za ceno 800 €.

Z oglasom je preslepil že več kupcev po vsej Sloveniji in tudi iz drugih, sosednjih držav, ki so mu nakazali denar, telefona pa nikoli niso prejeli.

"V kolikor ste zasledili ta oglas, se nanj ne odzivajte, saj boste ogoljufani. V kolikor pa sta že postali žrtev goljufa, to naznanite na katerikoli območni policijski postaji ali pa pokličite PP Šentilj na telefon (02) 650 08 50," svetuje policija.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 08:03 5. Junij 2020.

    K....se naprej plača🤣🤣🤣

  • 00:43 5. Junij 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke == www.Hosset.Com

  • 23:52 4. Junij 2020.

    iphone telefoni so ja drek od dreka

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.