Policija odkrila elemente kaznivega dejanja

Foto: Anže Petkovšek pozar Foto: Anže Petkovšek pozar Foto: Anže Petkovšek pozar Foto: Anže Petkovšek pozar Foto: Anže Petkovšek pozar
Na Jurčkovi cesti v Ljubljani je zagorelo gospodarsko poslopje.
Oglej si celoten članek

Malo pred 12. uro je bila PU Ljubljana obveščena o požaru na Jurčkovi cesti v Ljubljani. Zagorelo je gospodarsko poslopje kmetije, velikosti približno 25 x 10 metra. Gre za samostojen objekt, ki ima leseno in kovinsko ogrodje. Objekt je od stanovanjske hiše ter ostalih objektov dovolj oddaljen, da ni bilo nevarnosti za razširitev požara na ostale objekte.

Po do sedaj znanih podatkih je bila v požaru uničena kmetijska mehanizacija, pri čemer je nastalo za več deset tisoč evrov škode. K sreči pa v požaru ni bil nihče poškodovan.

Pri ogledu kraja požara so policisti odkrili elemente kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti. O vseh ugotovitvah bodo obvestili okrožno državno tožilstvo. 

Nekaj časa je bila zaradi požara zaprta Jurčkova cesta. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.