Policija poziva očividce prometne nesreče

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Policisti pozivajo vse očividce, ki bi imeli kakršnekoli podatke o prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj v Podlogu pri Žalcu, naj jih pokličejo.
Oglej si celoten članek

Prometna nesreča se je zgodila včeraj ob 16.30 v Podlogu pri Žalcu, v njej pa sta bila udeležena kolesar in traktorist. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče policisti pozivajo vse očividce, še posebno voznika modrega avtomobila, ki naj bi vozil za kolesarjem ter za kratek čas ustavil na kraju prometne nesreče.

Očividci naj pokličejo na telefonsko številko Postaje prometne policije Celje 03/542 64 50 oziroma na telefonsko številko 113.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.