Policija preiskuje umor: 24-letnik z nožem napadel 34-letnika

Foto: Dare Čekeliš
Foto: Dare Čekeliš
34-letnik je umrl na kraju napada.
Oglej si celoten članek

Novogoriški policisti so nekaj minut po polnoči prejeli klic iz Bovca, o napadu z nožem, zaradi katerega je na kraju napada umrl 34-letnik. 

"Takoj po prejetem obvestilu so bile na kraj poslane policijske patrulje z območja PU Nova Gorica, ki so kraj  varnostnega dogodka zavarovale in izvedle prve nujne preiskovalne ukrepe za izsleditev in prijetje osumljenca," je pojasnil Dean Božnik s PU Nova Gorica. Policisti so 24–letnega osumljenca navedenega kaznivega dejanja že nekaj minut pred 2. uro v nočnem času izsledili in mu na podlagi določil zakona o kazenskem postopku odvzeli prostost. Zoper navedenega osumljenca je bilo odrejeno policijsko pridržanje."

Zaradi preiskovanja suma storitve kaznivega dejanja umora po določilu 116. členu kazenskega zakonika  se po navedbah policije v tem trenutku izvajajo nujna preiskovalna dejanja ter ugotavljajo vsa pomembna dejstva in okoliščine. "Drugih podrobnosti v tem trenutku zaradi  interesa kriminalistične preiskave javnosti ne moremo posredovati oz. jih bomo javnosti posredovali kasneje," je še pojasnil Božnik.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.