Policija prijela moža, ki naj bi zažgal ženo

Foto: Profimedia Simbolična fotografija
Simbolična fotografija
S Policijske uprave Ljubljana so sporočili, da so prijeli 47-letnega moškega, ki so ga iskali zaradi suma, da je kriv za poškodbe 44-letne partnerke.
Oglej si celoten članek

Policija je v večernih urah v kraju Mala Račna prijela iskanega 47-letnega moškega. "Osebi je bila zaradi suma kaznivega dejanja odvzeta prostost, osumljeni se prijetju ni upiral," so sporočili s PU Ljubljana. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o tem, kaj se je v sredo zvečer zgodilo na dvorišču družinske hiše. 44-letno žensko naj bi hudo poškodovano pred hišo našel sin. Žensko so s hudimi opeklinami prepeljali v bolnišnico, kjer se bori za življenje. 

Njen 47-letni partner je po dogodku izginil. Zbežal naj bi v bližnji gozd. Stekla je iskalna akcija, ki se je končala v večernih urah. Kaj točno se je usodnega večera dogajalo, bo pokazala preiskava.

dezurni@zurnal24.si  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:35 14. Avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.