Policija prijela nasilnega roparja

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ljubljanski policisti so se izkazali s prijetjem osumljenca kaznivega dejanja, ki naj bi februarja oropal in fizično napadel moškega.
Oglej si celoten članek

Policisti Policijske uprave Ljubljana Bežigrad so prijeli 36-letnega osumljenca kaznivega dejanja ropa in povzročitve hude telesne poškodbe. Z zbranimi obvestili so namreč ugotovili, da je osumljeni 17. februarja nekaj po polnoči na Glinškovi ploščadi v Ljubljani oropal moškega.

Napadel ga je, ko je stopil iz stanovanjskega bloka in ga večkrat udaril s kovinsko palico. Ko je moški padel, mu je 36-letnik odtujil denarnico, ga še nekajkrat udaril, nato pa pobegnil s kraja zločina. Oškodovanec je o dogodku obvestil policiste, zaradi hudih poškodb pa je moral na zdravljenje v ljubljanski klinični center.

Policisti so roparja kasneje izsledili, na podlagi pridobljene odredbe pristojnega sodišča pa so na njegovem domu opravili še hišno preiskavo. Tam so našli in zasegli oškodovančeve predmete: denarnico, osebne dokumente, plačilno kartico in drugo.

36-letnika so zaradi utemeljenih sumov kaznivega dejanja ropa in povzročitve hude telesne poškodbe kazensko ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:23 25. Marec 2014.

    Upam da ga doleti še visoka kazen ...Zaradi takega grdega načina bi lahko človekaše fental.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.