Policija priprla goljufa povratnika

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Moški iz okolice Krškega je dva lastnika vozil ogoljufal s tem, da jima je obljubil popravilo avtomobilov.
Oglej si celoten članek

Policisti iz Šiške so prijeli 30-letnega moškega iz okolice Krškega, ki je osumljen storitve dveh kaznivih dejanj goljufije. V času od lanskega oktobra do lanskega decembra je preslepil dva lastnika avtomobilov. "Z lažnim prikazovanjem ju je spravil v zmoto o popravilu njunih vozil, zaradi česar sta mu izročila vozili in gotovino, skupno okrog 3000 evrov," pojasnjuje Nataša Pučko z ljubljanske policijske uprave.

Moškega so policisti privedli k preiskovalnemu sodniku, ki je zanj odredil pripor. V preteklosti je bil namreč že obravnavan in tudi pravnomočno obsojen za kazniva dejanja goljufije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:58 18. Februar 2015.

    Takšnih prevarantov je ogromno.

  • 12:06 18. Februar 2015.

    In spet so ujeli eno majhno ribico, a velike trgajo mreže in plavajo dalje.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.