Policija prosi za pomoč

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Kdo je moški, ki ga je povozil vlak?
Oglej si celoten članek

Policija prosi za pomoč pri ugotavljanju identitete moškega, ki ga je v predoru Dolga gora povozil vlak. Neznanec je bil star od 50 do 60 let, oblečen je bil v modre kavbojke, rdeč pleten puli, nad katerim je nosil črno majico z napisom in sliko okostnjaka na motorju ter sivo debelejšo jopo, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

Vse, ki bi neznanega moškega morda prepoznali, pa policija prosi, da podatke sporočijo na telefonsko številko 113

Celjski policisti in kriminalisti so opravili ogled kraja dejanja. Za pokojnega so odredili sanitarno obdukcijo, na truplu pa ni bilo znakov, ki bi kazali na nasilno smrt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.