Policija prosi za pomoč

Foto: Policija
Foto: Policija
Pogrešani 28-letnik samovoljno zapustil socialnovarstveni zavod.
Oglej si celoten članek

Pogrešajo 28-letnega Jana Jernejca iz Ljubljane, ki je 19. junija samovoljno zapustil socialnovarstveni zavod Dom Nine Pokorn v Pernovem, kjer je bil nastanjen. Policisti prosijo vse, ki bi pogrešanega opazili ali vedeli, kje se nahaja, naj jim to sporočijo.

Informacije o pogrešanem je mogoče sporočiti na telefonsko številko policijske postaje Žalec (03) 713 47 00, interventno številko 113 oziroma anonimno številko policije 080 12 00, so danes sporočili s Policijske uprave Celje.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.