Policija prosi za pomoč ... Iščejo voznika, ki je preprečil trčenje

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Mariborska policijska uprava prosi za pomoč pri razjasnitvi okoliščin prometnih prekrškov nevarnega voznika.
Oglej si celoten članek

Minulo soboto, 4. februarja 2017, ob 23.45 uri je patrulja mariborskih policistov sledila hujšemu kršitelji predpisov po Nasipni ulici v Mariboru iz smeri Tržaške ceste proti Belokranjski ulici. Kršitelj je vozil avto znamke Ford Galaxy zlate barve in pri vožnji v križišču Nasipne, Zagrebške in Belokranjske ulice izsilil prednost neznanemu vozniku. Ta je ustavil in tako preprečil trčenje oziroma prometno nesrečo.

Zaradi razjasnitve okoliščin dogodka mariborski policisti naprošajo morebitne očividce oziroma voznika neznanega osebebnega avtomobila, da se zglasijo na PPP Maribor, Ptujska cesta 117 v Mariboru ali pokličejo na telefonsko številko 02/450-2030 oziroma 113. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:48 9. Februar 2017.

    ali pa obratno

  • 09:29 9. Februar 2017.

    In še glede dogodka ,ki ga opisujejo ; Koliko voznikov dnevno podoživi podobno srečanje z vozniki ,ki odvzemajo prednost ali …

  • 09:26 9. Februar 2017.

    V MB se redno dogaja ,da policija tako poziva voznike za pričanje v primeru kršitve prometnih prekrškov ! Kaj to …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.