Policija prosi za pomoč: Prepoznate tega moškega?

Ljubljanski policisti zbirajo podatke o neznanem osumljencu, ki je prejšnji petek na Miklošičevi cesti v Ljubljani iz kombija ukradel dva večja kovčka z orodjem znamke Hilti.
Oglej si celoten članek

Vse, ki bi imeli kakršnekoli informacije, prosijo, da jih sporočijo s klicem ali obiskom postaje.

Gre za moškega, starega okoli 30 let, visokega 175 centimetrov, rahlo močnejše postave. Ima krajše rjave lase, postrižene na gobico s prečo na sredini glave. Oblečen je bil v svetle hlače, temnejšo športne copate.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 16:22 20. Maj 2021.

    Kakšen fantastičen dan ?

  • 13:22 20. Maj 2021.

    Slaba slika, pa vseeno: malo je podoben je Pahorju.

  • 13:08 20. Maj 2021.

    Škoda zapravljanja davkoplačevalskega denarja na sodiščih-še za tri oborožene bančne rope se lopovu nič ne zgodi,za trafiko bo dobil še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.