Policija prosi za pomoč pri lovu na Uroša Lorenčiča

Imate kakšno informacijo?
Oglej si celoten članek

Policija na podlagi odredb Okrožnega in Okrajnega sodišča v Mariboru, od maja letos išče 30-letnega Uroša Lorenčiča, državljana Republike Slovenije.

Lorenčič je obdolžen storitve kaznivega dejanja tatvine po prvem odstavku 204. člena Kazenskega zakonika (KZ-1), kaznivega dejanja goljufije po prvem odstavku 211. člena KZ-1, in kaznivega dejanja nasilja v družini po prvem odstavku 191. člena KZ-1.

Vse, ki bi imeli kakršnokoli informacijo, ki bi lahko privedla do izsleditve ali ga kje opazite, pokličite Policijo na telefon 113 ali na anonimni telefon Policije 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 08:01 14. December 2019.

    Na, pa imamo spet novega " zvezdnika", bi rekel I.R ali kaj že je?

  • 20:43 13. December 2019.

    Sem pogledal ...pa nic vidu...spet naslov, ki zavaja mamico vam nabijem

  • 18:22 13. December 2019.

    Odredba sodišča?Odredba teh norcev,ko bi za svojo korist izdali lastno mater.Pa skril bi ga,če bi mu šlo za nohte.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.