Policija se zahvaljuje anonimnežu

Neznano kdo je ukradel dele delovnih strojev, jih odpeljal v gozd in pokril z vejami. Sumi občana so se izkazali za utemeljene.
Oglej si celoten članek

Občan je danes dopoldan poklical na policijsko postajo Celje in sporočil, da je v gozdu v Šentjanžu nad Štorami opazil več delov delovnih strojev, pokritih z vejami, in posumil, da bi lahko bili ukradeni.

"Njegov sum  se je izkazal kot upravičen, saj smo v dopoldanskem času dobili prijavo, da so podjetju, ki opravlja gradbena dela na območju Zagrada in Pečovnika, ponoči ukradli več delov delovnih strojev, vrednih okoli 6.500 evrov," so sporočili s PU Celje. Izkazalo se je, da so bili deli dejansko ukradeni omenjenemu podjetju.

"Anonimnemu občanu se za  posredovano informacije zahvaljujemo," so sporočili s policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:03 2. Oktober 2014.

    Ampak policistom ni "kapnilo", da bi s postavitvijo zasede v kratkem času brez muke ujeli tatu???

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.