Policija ujela tatu 13 bund

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
V slabih treh urah so policisti izsledili in pridržali domnevnega tatu bund.
Oglej si celoten članek

V četrtek, 28. septembra, ob 7.39 so novogoriške policiste obvestili o sumu storitve kaznivega dejanja velike tatvine na škodo večjega trgovskega podjetja v središču Nove Gorice. "Ugotovljeno je bilo, da je storilec že prejšnjega dne, 27. septembra 2017, v poznih večernih urah, vlomil v omenjeni trgovski objekt in pri tem poškodoval zunanja in notranja vrata," je v sporočilu za javnost sporočil predstavnik za odnose z javnostmi Dean Božnik in dodal, da si je nepridiprav pri tem prilastil 13 bund v vrednosti približno 1.700 evrov.

Slabe tri ure po prijavi - včeraj ob 10.19 - so nato policisti v središču Nove Gorice izsledili in prijeli 47-letnega moškega, ki ga utemeljeno sumijo storitve navedenega kaznivega dejanja. Nato so ga zaslišali in obvestili tudi preiskovalno sodnico Okrožnega sodišča in pristojno Državno tožilstvo v Novi Gorici.

Policisti PP Nova Gorica bodo omenjenega  47-letnega osumljenca, sicer starega  znanca  policije, kazensko ovadili zaradi  utemeljenega suma storitve kaznivega dejanja velike tatvine (po prvem odstavku 205. člena KZ-1B).

*Fotografija je simbolična.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:16 1. Oktober 2017.

    zima se bliža, kakšna bunda bo prišla prav, sam ne pa 13, najbrž jih bo revež prodal in si kupil …

  • 07:50 30. September 2017.

    noro, da le ne bo prepozno vložena obtožnica. Po moje ne bo, ker se gospod ne piše Jankovič, ali pač …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.