Policija: Umrla zaradi zadušitve

Foto: Žurnal24
Sodna obdukcija zakoncev, ki ju je policija v soboto našla obešena v Šentjurju, je pokazala, da sta oba umrla zaradi zadušitve.
Oglej si celoten članek

Policija je z ogledom kraja dejanja in zbiranjem obvestil ugotovila, da sta zakonca od konca januarja živela ločeno. Žena se je zaradi nesoglasij z možem skupaj s hčerko odselila od doma.

V soboto je prišla po hčerko, ki je bila na počitnicah pri očetu. Med zakoncema je v kletnih prostorih stanovanjske hiše prišlo do prepira, pri čemer je mož partnerico fizično napadel in ji vzel življenje. Sam se je po dejanju obesil. S sodno obdukcijo je bilo potrjeno, da sta oba umrla zaradi zadušitve.

Hčerka je bila ves čas v zgornjih prostorih stanovanjske hiše in ni bila priča dogodka. Ob prihodu policistov je bilo takoj poskrbljeno za njeno oskrbo.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.