Policija v Sneberjah še vedno išče oboroženega moškega

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na območju Sneberij pri Ljubljani naj bi se nahajal moški obrožen, ki ga policija še vedno išče.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 14. uro so ljubljanske policiste obvestili, da ima pogrešani 29-letni moški iz Ljubljane, za katerega obstaja nevarnost, da se bo samopoškodoval, pri sebi pa naj bi imel orožje.

Maja Ciperle Adlešič iz Policijske uprave Ljubljana je pojasnila, da so policisti po obvestilu takoj  pričeli z vsemi aktivnostmi za izsleditev 29-letnika. Občani so ga v popoldanskih urah opazili na Sneberski cesti, od tam pa je stekel v gozdiček v smeri proti Savi.

"Območje so policisti zavarovali. Na kraj je prišel policijski pogajalec in policisti Generalne policijske uprave. V iskanje osebe pa je bil vključen tudi policijski helikopter," je še navedla Ciperle Adlešičeva in ob tem dodala, da trenutno na območju Sneberij še vedno potekajo vse aktivnosti za izsleditev 29-letnika.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:05 4. Avgust 2015.

    Kva so pjanca že ujagal al ne ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.