Policija v zvezi s smrtno nesrečo motorista poslala nujno obvestilo

Foto: Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Prej so trdili, da je nesrečo, v kateri je umrl, zakrivil motorist, zdaj to ni več jasno.
Oglej si celoten članek

"Policisti so z ogledom kraja in opravljanjem razgovorov prišli do dodatnih informacij glede poteka prometne nesreče. Ta trenutek tako še ni jasno, kdo je povzročitelj. Po zaključenih policijskih postopkih bomo javnosti pojasnili podrobnosti," so nekaj pred osmo sporočili s koprske policijske uprave. 

Gre za okoliščine nesreče, ki se je zgodila okrog 16. ure na cesti Liplje - Grčarevec. Policija je kmalu po nesreči sporočila, da jo je povzročil 59-letni voznik motornega kolesa nemških registrskih številk, ki je peljal od Planine proti Grčarevcu. V rahlem desnem ovinku naj bi zapeljal preko polne črtne na nasprotno smerno vozišče, kjer je trčil v osebni avto, ki ga je od Grčarevca proti Planini vozila 36-letna Postojnčanka.

Očitno obstajajo indici, da le ni bilo tako. 

Motorist se je pri padcu hudo poškodoval, na kraju so ga oživljali, zatem pa je zdravnica na kraju potrdila smrt.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.