Policija za kolesarko po štajerski avtocesti

Foto: Bralec Nejc
Foto: Bralec Nejc
Mariborski policisti so danes po avtocesti pospremili kolesarko, ki je zašla pri Mariboru.
Oglej si celoten članek

Policisti so kolesarko, rojeno leta 1929, ki je okoli opoldneva zašla na štajersko avtocesto pri Mariboru, pospremili z avtoceste. Kot je pojasnil predstavnik PU Maribor Miran Šadl, je kolesarka glede na okoliščine odnesla z opozorilom.

"V takšnih primerih v prvi vrsti poskušamo zaščiti udeležence v prometu," je spremstvo policije pojasnil predstavnik mariborskih policistov in dodal, da je patrulja v nadaljevanju na pomoč poklicala ekipo Družbe za avtoceste v Republiki Sloveniji (Darsa), ki je zadolžena za upravljanje in vzdrževanje avtocest, ta pa je kolesarko odpeljala domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 21:27 23. April 2017.

    kolikšna je bila denarna kazen, nič ne piše

  • 18:24 18. April 2017.

    pohvalno in lepo,da je glede na njeno starost tako obravnavana in so jo pospremili domov,se zgodi pri teh letih

  • 15:36 18. April 2017.

    Pa bi si človek mislil, da to delajo le otroci, ki niso pazljivi. Sicer pa ja, super da so jo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.