Policija zbira informacije

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Sarajevska ovadba NLB.
Oglej si celoten članek

Potrjeno. Policija o zadevi zbira obvestila, so nam z Višjega državnega tožilstva v Ljubljani odgovorili na naše vprašanje, ali je bosansko podjetje Profin Invest vložilo kazensko ovadbo zoper predsednika uprave NLB Boža Jašoviča (na fotografiji) in tri člane uprave banke. Vprašanje smo zastavili pred nekaj dnevi, ko smo pridobili informacijo o ovadbi zaradi suma poslovne goljufije pri gradnji stavbe skupine NLB v Sarajevu.

Neuradno pa smo izvedeli, da je ljubljansko okrožno tožilstvo vlagatelja pozvalo, naj ovadbo dopolni, med drugim tako, da pojasni, kje je dobil zaupno dokumentacijo, ki jo je priložil k ovadbi. Izvedeli smo tudi, da je vlagatelj pri tožilstvu izrazil bojazen, da zadeva ne bo ustrezno preiskana, in prosil za pospešitev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.