Policijske ugotovitve glede trupla v avtu

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Zaradi dveh posod z neznano snovjo v avtu, v katerem je bilo tudi truplo, evakuirali območje. Policijska preiskava v teku, prve ugotovitve že znane.
Oglej si celoten članek

Po včerajšnji najdbi vozila, v katerem je bila mrtva oseba, so ugotovili, da je tuja krivda za smrt osebe izključena. V vozilu so policisti našli tudi dve s cevko povezani posodi z neznano snovjo. Te plastenke in nekaj drugih predmetov so pristojne osebe zavarovale, analiza bo opravljena danes ali v prihodnjih dneh, so sporočili iz policije.

Zaradi nevarnosti, da bi ob odprtju vozila prišlo do kemične reakcije, so na območju Štor evakuirali okoli 40 ljudi, so sporočili iz Policijske uprave Celje. Evakuacijo pa so preklicali v torek zvečer. Po podatkih policije v postopku ni bil nihče poškodovan.

O zbranih obvestilih in ostalih izvedenih aktivnostih bodo obvestili okrožno državno tožilstvo v Celju.

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Hrvaška policija

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:23 27. November 2019.

    Spet fantastična nova ugotovitev,ki ne ugotavlja ničesar,kar ni že od včeraj znano.....Ta B.B. pa res prejema plačo za nove ugotovitve,ki …

  • 10:30 27. November 2019.

    To je bilo ze vceraj ugotovljeno....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.