Policijski helikopter lahko kroži do pet ur

Foto: Iztok Golob
Foto: Iztok Golob
Helikopter. Pred tekmami se policija uporabi ne bo odpovedala.
Oglej si celoten članek

Ob večjih nogometnih prireditvah v Mariboru bo nekaj ur pred tekmo helikopter še vedno vznemirjal prebivalce.

Prosijo za razumevanje

Nad našimi domovi helikopter kroži tako nizko, da se počutim, kot da smo v vojni,” nas je obvestil bralec, ki stanuje v središču mesta. Na policiji so odgovorili, da ga takrat uporabljajo za vzdrževanje javnega reda in miru ter da jim je na voljo od dveh do pet ur.

Zavedamo se, da hrup motorjev helikopterja moti bližnje prebivalce, zato se vsem opravičujemo in jih prosimo za razumevanje. Vendar je to letenje nujno zaradi zagotavljanja splošne varnosti ljudi in premoženja, zato se letom v času nogometnih tekem ne bomo mogli odpovedati,” so dodali na Policijski upravi Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:14 9. Oktober 2011.

    Pred kratkim sem bil v Seattlu. So bile demonstracije na cestah in tam sta krožila DVA helikopterja po pol dneva, …

  • jst
    13:56 9. Oktober 2011.

    če bi pa blo kej razbitga pa spet kje so mel helikopter

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.