Policist postrelil svoje kolege

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Popivanje policijskih kolegov se je končalo tragično. Eden izmed njih jih je šest ustrelil, sodil je tudi sebi.
Oglej si celoten članek

Še en policist je huje ranjen.

Osem tajskih policistov naj bi praznovalo napredovanje nekaterih izmed njih in so veselo popivali v kantini v policijski obmejni postojanki v pokrajini Phattalung na jugu države. Na koncu pa so se očitno sporekli in nato obležali v mlaki krvi.

Zasebni obračun

Napadalec je kolege postrelil z avtomatsko puško, sam pa si je sodil kakih 200 metrov od kraja incidenta. Tudi sebe je ustrelil z isto puško.

Kot je povedal glavni policijski preiskovalec, vse kaže na to, da je šlo za zasebni obračun, več podrobnosti pa ni navedel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.