Policist pri polni črti mimo kolone

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V uredništvo smo prejeli fotografijo, ki prikazuje policista na motorju, kako je pri polni črti prehiteval kolono vozil, pri tem pa, po besedah bralca Mirka, ni imel vključene modre luči.
Oglej si celoten članek

"Slika prikazuje policista na motorju, ki je prehiteval v ovinku in to pri polni črti. Pri tem ni uporabil smernika, modre rotacijske luči ali sirene. Nepravilno je prehiteval celo kolono vozil, čeprav ni bil na nujni vožnji," nam zatrdi ogorčen bralec Mirko.

Fotografije dogodka si oglejte TUKAJ.

Vrsto prekrškov je policist po besedah bralca zagrešil v soboto, 16. septembra, na relaciji Ljubljana–Kočevje pred naseljem Gradišče nad Pijavo Gorico.

"Modra luč pomeni prednost in policistu na nujni vožnji dovoljuje kršenje cestnoprometnih predpisov. V primeru, da pride do kršitve, kakršno je opisal bralec, pa je treba najprej preveriti okoliščine. Poudarimo, da za policiste veljajo povsem enaka pravila kot za preostale udeležence v prometu," nam je zatrdil Vinko Stojnšek, tiskovni predstavnik PU Ljubljana. Natančen komentar fotografije nam bo policija posredovala do jutri zjutraj.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.