Policist ubil šest ljudi

Foto: Žurnal24 Tyler Peterson je bil med prebivalci znan kot prijazen in običajen fant.
V ameriškem mestecu Crandon je namestnik šerifa in honorarni policist streljal na šest mladoletnikov in jih ubil, nato pa še sam umrl pod streli policije.
Oglej si celoten članek

Dvajsetletni Tyler Peterson, ki v času morilskega divjanja ni bil na službeni dolžnosti, je okoli tretje ure zjutraj vdrl v neko hišo, kjer je bila zabava in začel streljati na mladoletnike, stare od 14 do 18 let. V streljanju je ubil šest ljudi, med njimi svoje nekdanje dekle, in huje ranil enega človeka, z lažjimi poškodbami pa jo je odnesel tudi sam policist. Nato je z mesta zločina zbežal, v nekajurnem zasledovanju pa ga je policija izsledila in ga v strelskem obračunu ustrelila.

Množični umor je za majhno mesto v Wisconsinu z 2.000 prebivalci pravi  šok. "Bil je prijazen, čisto normalen fant. Nikoli si ne bi mislila, da je zmožen česa takega," je dejala ena od prebivalk, 16-letna Karly Johnson, in dodala, da ji je Tyler celo pomagal pri šolskih obveznostih. Ker je policija skopa z informacijami, vzrok Tylerjevega morilskega pohoda ni znan, mnogi pa menijo, da ga je izzvalo ljubosumje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.