Policist ustrelil napadalca s škarjami

Foto: Žurnal24
Zgodaj zjutraj je policist v samoobrambi ustrelil 34-letnika, ki je njega in pacientko zagrebške bolnišnice napadel s škarjami. Napadalec je zaradi poškodb umrl.
Oglej si celoten članek

Zagrebška policija je okoli pete ure zjutraj sporočila smrt moškega, ki je umrl uro za tem, ko ga je v Klinični bolnici Dubrava v Zagrebu ustrelil policist.

Po neuradnih podatkih naj bi policist napadalca ustrelil v zgornji del noge. Uro kasneje je moški umrl na oddelku kirurgije. Napadalec je v bolnišnici pristal po tem, ko je ponoči v drugem predelu mesta napadel dva policista, ki sta ga obvladala šele z uporabo sile. Policist, čigar strel je bil kasneje usoden, je v bolnišnici izvajal nadzor nad napadalcem, zoper katerega je bila sprožena kriminalistična preiskava.

V trenutku, ko je moški s škarjami napadel pacientko in policista, ga je slednji ustrelil. Policija poroča, da je šlo za uboj iz samoobrambe. V operativno-komunikacijskem centru zagrebške policije navajajo, da je preiskava dogodka še v teku, zato podrobne informacije še sledijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.