Policista iščejo le še trije

Foto: Policija
Foto: Policija
Bovško. Tudi danes poteka iskalna akcija za policistom. Vendar pa ga zdaj iščejo le še trije njegovi kolegi.
Oglej si celoten članek

Včeraj je minil tretji in hkrati zadnji dan obširne iskalne akcije na Bovškem. Dvaintridesetletnega policista Bogdana Bradaškjo je iskalo okoli 70 ljudi. V poznih popoldanskih urah so iskalno akcijo končali. Danes zgodaj zjutraj so iskanje nadaljevali, so nam potrdili na Policijski upravi Nova Gorica.

A tokrat kolega iz njihovih vrst iščejo le še trije, je dodal policijski inšpektor Simon Justin in dodal, da se je tako obsežna akcija iz minulih dni končala, ker so preiskali celotno območje. Justin še pravi, da je 32-letnik tisto območje poznal, a to v planinah seveda še ni zagotovilo, da se posamezniku nič ne zgodi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.