Policista med nadzorom napadli

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Med nadzorom prometa napadli policiste. Na srečo so jih s prisilnimi sredstvi obvladali.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli desete ure zvečer sta policista na Bledu ustavila 34-letnega voznika osebnega avtomobila iz Žirovnice. Voznik je med nadzorom napadel policista ter enega izmed njiju tudi z roko udaril v glavo, tako da mu je na pomoč moral priskočil drugi policist, da sta moškega lahko obvladala.

Kmalu zatem so k policistoma pristopili še trije moški, stari 53, 44 in 33, let ter 27-letna ženska, vsi iz Žirovnice, in se zapodili v policista. Na kraj dogodka je v tistem trenutku prišel tudi policist vodnik službenega psa. Vsi trije možje v modrem so nato skupaj z uporabo prisilnih sredstev napadalce obvladali.

Policisti so vseh pet kršiteljev pridržali in bodo zoper njih podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo. Policista sta bila v napadu lažje telesno poškodovana, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.