Policista preprečila katastrofo na bencinskem servisu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policista sta pogasila goreč tovornjak na bencinski črpalki v Izoli.
Oglej si celoten članek

Včeraj ob 22.30 sta policista s Policijske postaje vodnikov službenih psov opazila, da na bencinskem servisu pri Izoli gori tovorno vozilo. Požar sta nemudoma pogasila in poklicala gasilce, ki so kraj požara zavarovali.

Preprečila katastrofo

Obvestili so lastnika, ki je ob 18. uri, ko je zaključil z vožnjo, tam parkiral vozilo. Do vžiga je po vsej verjetnosti prišlo zaradi stika na električnih napeljavah.

Policista, ki sta prva zagledala požar in ga tudi pogasila, sta zelo verjetno preprečila večjo katastrofo, ki bi se lahko zgodila na bencinski črpalki, so sporočili s Policijske uprave Koper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:52 23. Februar 2012.

    Jao jao....

  • 20:28 23. Februar 2012.

    ...zakaj nisi šou ti pogasit ????

  • 19:44 23. Februar 2012.

    Ma kako katastrofo, saj ga ni parkiral na sami bencinski postaji ampak na parkirišču poleg servisa...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.