Policista priskočila na pomoč in rešila življenje

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Policista sta priskočila na pomoč reševalcem.
Oglej si celoten članek

Policista PP Postojna sta včeraj ob 11.15 opravljala kontrolo okolice bencinskega servisa v Pivki. Opazila sta reševalno vozilo na nujni vožnji, ki je zapeljalo mimo njiju. Nemudoma sta se odpravila na kraj in opazila, da ekipa Nujne medicinske pomoči Postojna izvaja postopek oživljanja moškega, ki je padel po tleh, ko je doživel zastoj srca in je prenehal dihati.

Na kraju je policist nudil pomoč pri izmeničnem oživljanju, policistka pa je nudila pomoč po zaprosilu ekipe NMP. Po uspešnem oživljanju so moškega z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Ljubljana. Kasneje sta policista izvedela, da je zastoj srca doživel 58-letni moški iz okolice Pivke.  

"Policistka in policist sta reagirala skrajno profesionalno in človeško, pomagala sta reševati življenje, kar je tudi naše osnovno poslanstvo," so zapisali v sporočilu za javnost PU Koper.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 21:56 14. Marec 2018.

    kreten maresem: komu si pa že ti pomagal???? No ja na internetu kaki stari nimfomanki mogoče.....

  • 18:53 14. Marec 2018.

    Pa kaj?? A imate to naročeno reklamo za pandurje? A niso za to plačani?? Vsak normalen človek pomaga, če lahko.... …

  • 17:45 14. Marec 2018.

    Lepo vas prosim ali lahko nehate ze peti hvalospeve in se samohvaliti policajcki!!! Kdaj je pohvaljen resevalec ki vsak dan …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.