Policista reševala stanovalce iz ognja

Foto: EPA
Foto: EPA
Zagorelo je v večstanovanjski hiši v Piranu.
Oglej si celoten članek

V soboto okoli 16. ure je zagorelo v prvem nadstropju večstanovanjske hiše v Piranu. Na kraju sta bila prva policista Policijske postaje Piran, ki sta vstopila v odklenjeno stanovanje, v katerem sta bila 27-letna ženska in 39-letni moški. Policista sta pomagala stanovalcema iz zadimljenega stanovanja in se tudi sama nadihala dima. 

Ker se je požar širil, sta policista evakuirala pet oseb. Trem osebam so zaradi vdihavanja dima nudili zdravniško pomoč. 

Požar so pogasili gasilci, policisti pa so naknadno ugotovili, da je zaradi kratkega stika prišlo do požara na sušilnem stroju. 

*Fotografija je simbolična.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.