Policista s pestjo udaril v glavo, sledilo je tole

Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Foto: Saša Despot Fotografija je simbolična.
Zdaj mu grozi od šest mesecev do treh let zaporne kazni.
Oglej si celoten članek

50-letni občan je v petek, 7. januarja, v Podvelki napadel policista, ki je izvajal svoje delovne naloge. S pestjo ga je močno udaril v glavo in ga poškodoval, a je policistu s strokovnim prijemom uspelo onemogočiti nadaljnje nasilje in se ubraniti napada, so sporočili s Policijske uprave Celje. 

Nasilnežu so odvzeli prostost in ga pridržali, včeraj pa so ga s kazensko ovadbo zaradi napada na uradno osebo privedli k preiskovalnemu sodniku. Ta mu je takoj odredil pripor, zdaj pa mu grozi od šest mesecev do treh let zaporne kazni. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 18:10 10. Januar 2022.

    Pri nas policija že dolgo ni več spoštovana in nima niti avtoritete in zaupanja in zato si vsake toliko kdo …

  • 16:10 10. Januar 2022.

    Bla bla bla izmisljeno vse skup......

  • 16:00 10. Januar 2022.

    Nekoč, ko so miličniki še imeli pooblastila, je v Črnučah deloval en sam miličnik ! Ni bilo kriminala, so pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.