Policisti imeli veliko dela z razgrajanjem

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Policisti so v soboto obravnavali 76 prometnih nesreč, v dveh so se udeleženci huje, v 18 pa lažje poškodovali.
Oglej si celoten članek

Iz črne kronike: po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 156 kršitev javnega reda in miru ter 164 kaznivih dejanj.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti 117-krat posredovali na javnih krajih in 39-krat v zasebnih prostorih, pridržali so tri kršitelje, zaradi vožnje pod vplivom alkohola pa so pridržali pet voznikov.

Med obravnavanimi kaznivimi dejanji je bilo 77 tatvin, 42 vlomov, 21 poškodovanj tuje stvari, šest drznih tatvin, prav toliko pa tudi primerov nasilja v družini, pet povzročitev telesnih poškodb, tri ropi, dve ponarejanji listin ter po ena grožnja in preprečitev uradnega dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.