Policisti iščejo oboroženega povzročitelja nesreče

Foto: Gregor Prebil Policija
Danes povzročil nesrečo ... Pozor, najverjetneje je oborožen ...
Oglej si celoten članek

Voznik kombiniranega vozila z ukrajinskimi registrskimi številkami, ki so ga zasledovali italijanski varnostni organi, je v soboto zjutraj na regionalni cesti pred naseljem Dobravlje pri Ajdovščini povzročil prometno nesrečo in pobegnil proti naselju Kukanje. Policisti skušajo  osumljenca kaznivega dejanja izslediti, po njihovih navedbah je najverjetneje oborožen.

Ni ustavil

Kot so danes sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica, so danes zjutraj italijanski varnostni organi na hitri cesti na Vrtojbi v smeri Slovenije ustavljali kombinirano vozilo ukrajinskih registrskih številk, katerega voznik ni ustavil in je zapeljal čez državno mejo v smeri proti Ajdovščini. Italijanski varnostni organi so vozilo zasledovali, pri čemer je neznani voznik na regionalni cesti pred naseljem Dobravlje povzročil prometno nesrečo. Voznik je s kraja pobegnil v smeri proti naselju Kukanje.

Novogoriški policisti zdaj na območju med Ajdovščino in Potočami izvajajo aktivnosti za izsleditev po vsej verjetnosti oboroženega osumljenca kaznivega dejanja.

Policisti novogoriške policijske uprave občane naprošajo, da v primeru, če v okolici naselja Dobravlje in sosednjih vasi opazijo moškega, visokega med 160 in 175 centimetri, svetlejših las, oblečenega v črno kratko majico in svetle kavbojke, to takoj prijavijo na najbližjo policijsko postajo oz. pokličejo na interventno številko policije 113 ali anonimno številko 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 17:27 22. September 2018.

    Leon, evo, policija je prebrala tvoj strokoven kometar in so ga prijeli. iskrena hvala za nesebično pomoč, brez tebe bi …

  • 16:43 22. September 2018.

    Nesposobnost (ali strah)policije na obeh straneh-zakaj visi pištola na desnem boku?????

  • ode
    14:49 22. September 2018.

    In zakaj tak avto ne prerešetajo z orožjem, čeprav vedo, da je voznik oborožen in nevaren? Kilava, medla policija na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.