Policisti iščejo roparja trgovine

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Včeraj zvečer je neznanec trgovski zagrozil s pištolo in oropal trgovino.
Oglej si celoten članek

Neznani storilec je včeraj pozno popoldan okoli 18.30 v Dorfarjah oropal živilsko trgovino in odtujil nekaj denarja, ob ropu pa prodajalki zagrozil s pištolo. Poškodovan ni bil nihče, so sporočili s kranjske policijske uprave. 

Po dejanju je pobegnil proti gozdu v bližinil, policija pa ga še išče. 

"Storilec je visok okoli 180cm, oblečen je bil v kratke hlače in majico, na glavi pa je imel kapo sščitnikom – šiltom," so sporočili. 

Tepli so se, dokler jih narazen spravila policija

Kranjski policisti pa so včeraj zjutraj v Šenčurju obravnavali še tri osebe, ki so se na javnem kraju po prepiru steple. V postopku so policisti proti enemu kršitelju uporabili tudi prisilna sredstva, vse tri pa so obravnavali zaradi nasilnega in drznega vedenja. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.