Policisti iščejo tega moškega

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Policisti zbirajo informacije o moškem na fotografiji.
Oglej si celoten članek

Kranjskogorski policisti obravnavajo prijave tatvin iz sob nastanitvenih objektov na območju Kranjske Gore. Neznani storilec je 3. marca 2018 vstopal v sobe in si iz njih prilaščal predmete. 

Policisti iščejo moškega, ki je star okoli 50 let, visok približno 175 centimetrov. Govoril je slovensko, oblečen je bil v temno jakno in svetlejše hlače. Na glavi je imel kapo. 

Kdor ima informacije o osebi s fotografij oziroma on sam, naj se javi policiji na interventno številko 113 oz. na Policijsko postajo Kranjska Gora na telefonsko številko 04 582 07 00 ali na katero koli drugo policijsko postajo. 

Foto: PU Kranj tat

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:14 16. Marec 2018.

    To je apel za vaške straže ! Ponekod jih imajo .

  • ode
    17:51 15. Marec 2018.

    Ima dolg, špičast nos in kumrn ksiht. Lahko bi bil Pahorjev Borut.

  • 15:01 15. Marec 2018.

    Slaviša Stojanović

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.