Policisti izvohali lastnika pomivalnega stroja, drago ga bo stal!

Foto: PU Kranj policija policisti avtocesta beg
Gorenjski prometni policisti so z lastnim zbiranjem obvestil izsledili lastnika pomivalnega stroja, ki so ga prejšnji teden našli na gorenjski avtocesti. Z vozišča so ga takrat odstranili uslužbenci Darsa.
Oglej si celoten članek

"Kljub vsemu gre vseeno za zelo resno stvar in zelo nevarno oviro, ker bi v stroj, ki ga na cesti ne pričakuješ, lahko kdo trčil," poudarjajo policisti.

Proti vozniku policisti vodijo prekrškovni postopek zaradi nepravilno naloženega tovora. Neustrezno pritrjenega ga je prevažal na lahkem priklopniku – prikolici.

Voznika čaka globa 120 eurov.

Na Twitterju Janša nad Erjavca; tokrat s posrečenim cinizmom

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 20:16 20. Februar 2019.

    Odkar je abrambni minister Erjavec izgubil bitko za pralni stroj se z gospodinjski aparati ne "hre več" i

  • 20:12 18. Februar 2019.

    ... in kaj so ugotovili? da ni od erjavca?

  • ode
    19:14 18. Februar 2019.

    Škoda, da se v ta pomivalni stroj nekdo ni zagonil, razbil avto ali se vsaj ubil, da bi zločinec plačal …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.