Policisti Kamničanu zasegli pravo malo orožarno

Foto: PU Ljubljana
Foto: PU Ljubljana
Policisti ljubljanske policijske uprave so Kamničanu zasegli pravo malo orožarno vključno z zalogo streliva
Oglej si celoten članek

Policisti PP Medvode in PP Kamnik so na podlagi odredbe Okrajnega sodišča v Ljubljani včeraj opravili hišno preiskavo pri 28-letnemu Kamničanu. Pri hišni preiskavi mu je bilo zaseženih več kosov orožja in večja količina streliva. Kot je pojasnila predstavnica policije Nataša Pučko bo zoper 28-letnika uveden prekrškovni postopek zaradi kršitve več določb zakona o orožju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 19:57 12. Maj 2016.

    Kamničan je imel dovoljenje za zbiranje orožja so pozabilin zapisati pri žurnalu.

  • 10:49 12. Maj 2016.

    Naša zakonodaja je totalno zgrešena glede orožja. V Ameriki ima vsak pravico do nabave orožja v namene osebne zaščite in …

  • 09:32 12. Maj 2016.

    In vi se spravite na tega poštenega, dobrega iz dobre družine državljana RS????? On je primer poštenega slovenca

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.