Policist na nujni vožnji povzročil nesrečo

Foto: Anže Petkovšek Policija sirena Foto: Anže Petkovšek Policijsko vozilo policija sirena policisti Foto: PP Metlika gasilci policisti policija nesreča Foto: Anže Petkovšek Avtocestna policija
Do nesreče je prišlo v Ljubljani v soboto okrog enih ponoči.
Oglej si celoten članek

"V soboto okoli 1. ure je na Bavarskem dvoru prišlo do prometne nesreče v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Nesrečo je povzročil policist, ki je na nujni vožnji s prižganimi utripajočimi lučmi in sireno, zapeljal v križišče pri rdeči luči na semaforju, v njega pa je trčil voznik, ki je zapeljal čez križišče pri zeleni luči," so sporočili z ljubljanske policijske uprave. V nesreči sta bila policista lažje poškodovana, zoper voznika je uveden prekrškovni postopek.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 19:29 11. December 2022.

    Logično, ... prejšnji mesec se je tudi rešilec za las izognil bočnemu trčenju, ko je šel skozi rdečo luč v …

  • Ivo
    14:52 11. December 2022.

    Slej kot prej se bo pomanjkanje ustrezne delovne sile začelo odražati na vseh področjih...

  • 12:30 11. December 2022.

    Spet bodo vsi drugi krivi, samo prašiči ne! A.C.A.B.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.