Policisti naključno našli marihuano

Foto: Žurnal24
Po ogledu požara, ki je zajel lopo in ostrešje dveh hiš v okolici Lenarta, so policisti našli nasad indijske konoplje.
Oglej si celoten članek

Policisti so si v okolici Lenarta v petek ogledali kraj požara, v katerem so zagorele lesena lopa in dve stanovanjski hiši. V eni izmed stanovanjskih hiš pa so našli prostor za pridelavo indijske konoplje, v bližini hiše pa še ograjen prostor s 150 sadikami konoplje.

Kot so sporočili z mariborske policijske uprave, se je v petek dopoldne vnela lesena lopa v okolici Lenarta. Ogenj se je razširil na leseno ostrešje nadstreška in naprej na ostrešje starejše stanovanjske hiše, nato pa je zajel tudi del ostrešja nove stanovanjske hiše. Premoženjska škoda znaša okoli 30 tisoč evrov.

Pri ogledu kraja požara pa so policisti v stanovanjski hiši našli poseben prostor za pridelavo indijske konoplje s 40 sadikami, visokimi okoli 1,2 metra. V prostoru sta bila nameščena posebna žarnica in vlažilnik prostora. V bližini stanovanjske hiše so policisti našli še ograjen prostor z okoli 105 sadikami indijske konoplje, v stanovanjski hiši pa več posušenih rastlinskih delcev.

Osumljenemu kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami so policisti odvzeli prostost, zoper njega pa bodo podali kazensko ovadbo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.