Policisti parkirali sredi zelenice

Foto: Bralec Žurnala24 policisti nepravilno parkiranje Foto: Bralec Žurnala24 policisti nepravilno parkiranje Foto: Bralec Žurnala24 policisti nepravilno parkiranje
Bralec Žurnala je v Sončnih dvorih v Grosupljem zasačil nepravilno parkirano policijsko vozilo tik ob otroškem igrišču. "Vozilo je bilo parkirano, kljub temu da ni bilo nobene akcije okoli bloka. Pa tudi pred blokom je bilo dovolj prostih parkirnih prostorov," je še pripisal naš bralec. "No, zakaj bi parkirali pravilno, če se lahko pred vhod pripeljejo kar preko zelenice?"
Oglej si celoten članek




Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 20:06 11. April 2012.

    Tega fotografa bi morali vzet v policijo, da bi v Žabjaku red delal. To bi jih pošlihtal, ha, haaaa... No, …

  • 18:07 11. April 2012.

    Če je kdo tukaj bedak... kje točno piše, da morajo imeti na intervenciji nujno prižgane modre luči?? Preberi si, kaj …

  • 18:05 11. April 2012.

    Haha, lepa.. pwned!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.