Policisti poskrbeli za psa. Je vaš?

Foto: PU Kranj
Foto: PU Kranj
Pes je imel ovratnico s kontaktnimi podatki, na katere pa se ni nihče oglasil.
Oglej si celoten članek

Danes ponoči je na Policijsko postajo Kranj prišlo dekle, ki je policistom povedalo, da ji že nekaj časa sledi večji, a prijazen pes, ki se je brez lastnika potikal po Cesti Staneta Žagarja. 

Pes je dekletu sledil do policijske postaje, kjer so ga policisti prevzeli. Psa so odpeljali v prostore postaje in ga oskrbeli, nato pa obvestili jeseniško zavetišče, ki je psa prevzelo.

Kot so še sporočili kranjski policisti, je imel pes ovratnico s kontaktnimi podatki, vendar pa lastnikov niso uspeli priklicati. 

Policisti ob tem opozarjajo še, naj imajo skrbniki živali pod nadzorom. V situacijah, ko se psi sami potikajo po javnih krajih, občasno prihaja tudi do ugrizov, oviranj prometa in dogodkov, ki lahko vplivajo na osebno in javno varnost. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.